www.frtcottage.com

Etsivapalvelut ( Yksityisetsiva )

Lentoyhtiö Blue1


Lentoyhtiö Blue1:sta tulee 1. marraskuuta 2012 alkaen SAS:n tuotantoyhtiö. Tämä tarkoittaa, että jatkossa Blue1:n päätehtävänä on lentää reittejä SAS:n toimesta. Blue1:n operoimien lentojen myynti ja markkinointi siirtyvät SAS:lle.

Blue1 on suomalainen lentoyhtiö, joka on kuulunut SAS-ryhmään jo vuodesta 1998 lähtien.
Blue1:n kolme väriä kuvastavat yhtiötä: valkoinen ja sininen kuvastavat yhtiön juuria ja identiteettiä, eli suomalaisuutta, hopea kertoo selvästä ja hienostuneesta, modernista, suomalaisesta muotoilusta.

Vain muutamassa vuodessa Blue1 on saavuttanut vankan markkina-aseman sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Blue1 on Suomen toiseksi suurin lentoyhtiö ja liikennöi sekä kotimaassa että Suomesta Skandinaviaan ja muualle Eurooppaan.

Suomesta Blue1 lentää Helsingistä, Tukholmasta, Turusta ja Vaasasta suoraan Tukholmaan. Helsingistä on yhteys Kööpenhaminaan. Lisäksi Blue1 lentää Helsingistä suoraan Osloon ja Göteborgiin.
SAS:n pääkentiltä, Kööpenhaminasta, Oslosta ja Tukholmasta, avautuvat erinomaiset jatkoyhteydet SAS-ryhmän ja muiden Star Alliance -yhtiöiden vuoroilla Eurooppaan, USA:han ja Kaukoitään. 
378834  
www.frt.fi